Skip to main content

Karriär

Vi söker alltid kompetenta medarbetare

SVEA Pall är ett ungt och snabbväxande företag och vi utökar vårt team kontinuerligt. De personer vi söker är personer med kunskaper inom bland annat försäljning, koordinator- och arbetsledarroll. Alla medarbetare är lika viktiga. Alla medarbetare har en lika viktig roll i att ge våra kunder bästa möjliga service och leverans för att deras verksamhet ska ha det flöde av träemballage som de behöver.

Med huvudkontor och depå i Eskilstuna söker vi flest medarbetare hit, men som rikstäckande helhetsleverantör av pallar har vi personal i olika roller och platser i Sverige. Därför tar vi gärna emot intresseanmälningar och ansökningar utan att exkludera någon geografiskt.

Skicka gärna en spontanansökan

Mejla till jobb@sveapall.se och märk mejlet med ”returbil”, ”logistik” eller ”huvudkontor”.

SVEA Pall som arbetsplats

Du har säkert sett många lastpallar och du vet vad de används till, men du har kanske aldrig tänkt på den oändliga flödet i det stora kretsloppet av pallar det är i omlopp. Vissa företag har överflöd av fall, andra underskott. Några av våra kunder har ett konstant flöde medan andra bara behöver oss ibland.

Vi jobbar med stora och små bolag och tillgodoser behoven i hela kretsloppet. Förutom försäljning lagerhåller vi även pall, sorterar och även reparerar vid behov.

Som medarbetare på SVEA Pall är du en viktig del i den här kedjan oavsett om du är inköpare, administratör, kan logistik eller sköter lagret med kvalitet. Alla behövs i en bransch som kräver hög leveranssäkerthet och smidiga processer.

Stark teamkänsla

Även om vi talar om pall handlar vårt jobb om en tjänst som ska levereras. Vi värderar relationen till våra kunder och agerar med kreativitet för att tillgodose alla behov. Vi behandlar våra anställda och samarbetspartners med respekt och ärlighet.

Vi har en entreprenörsanda som driver oss till att arbeta hårdare och bli bättre. Vi är därför inte rädda för att testa, lära och utvecklas.

Vi värderar hållbarhet

En del i vårt arbete är fokus på miljön. Vi arbetar för att förlänga användningen av varje pall genom ärlig sortering och att reparera en trasig pall istället för att kasta den.

Vi arbetar även med att tillgodose våra samarbetspartners en miljörapport som medvetandegör deras miljöpåverkan i användning av pall.

Vi finns för att göra er pallhantering enkel