Skip to main content

Vi erbjuder anpassade lösningar för emballage- & pallhantering för er verksamhet

Gör er pallhantering enkel

SVEA Pall arbetar för att underlätta er vardag. Vårt arbete har fokus på att effektivisera alla steg inom emballageflödet för att matcha era verksamhetsmål. Tillsammans kan vi minska vår gemensamma miljöpåverkan och era kostnader. Ni köper inte pall – ni köper er fria från dyra produktionsstopp och andra relaterade problem.

Sälja eller köpa pall

I grunden köper och säljer vi pall och pallkragar. Vi tillgodoser underskott och köper överskott och kan idag tillhandahålla en mängd kringtjänster som företag har behov av när de använder sig av pall. Att ha en stabil leverantör och samarbetspartner är viktigt och vi jobbar ständigt med att utveckla våra tjänster så att ni får en så enkel hantering som möjligt.

Kontakta oss

Hur går det till?

SVEA Pall arbetar efter enkla metoder och processer. Här kan du se de tjänster som vi handhåller, och alla sköts via enkel digital administration av er. Eller, om ni hellre önskar, via oss.

Sortering & reparation

Lämna sorteringen till oss. Vi går igenom allt inkommande gods och är redo att skicka iväg det igen när ni behöver det. Vi reparerar trasig och skadad pall för att förlänga användningen av varje lastpall, vilket spar på miljön. Därefter placeras pallarna i lager för ytterligare cirkulation. En korrekt sortering är viktig och vi är alltid transparenta i vårt arbete. Sorteringen sker på någon av våra depåer och av utbildad personal.

Kontakta oss för mer information

Pallhotell

Behöver du hjälp att lagerhålla din pall? Det kan vara kostsamt att stå med egen lagerlokal. Vi sorterar och kontrollerar kvalitén och lagerhåller pallen i våra lokaler. När ni behöver pall skickar ni beställning till oss. Ni kan även ha rutinmässiga leveranser. Prata med oss så anpassar vi det efter er verksamhet och ert flöde av under året.

Kontakta oss för mer information

Vill ni veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi er.

Vi finns för att göra er pallhantering enkel